Спонсори

Нашите СПОНСОРИ:

Искаме да изкажем своите благодарности на нашите родители, треньори, спонсори и на всички които ни подкрепиха и продължават да вярват в нас и ни подкрепят!


Icn

Основен спонсор за 2013 г.

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО РИГА – ЛАТВИЯ, МЛАДЕЖИ 10 ТАНЦА

За ICN.Bg

ICN.BG предлага редица от много приемливи и достъпни Домейн услуги и Уеб-хостинг решения, които са успешно проектирани за развитието и успехът на Всеки бизнес в глобалната мрежа. Без значение дали вече сте развили такъв бизнес, или имате нужда от повече пространство в Интернет, или просто искате да направите Вашият първи уеб-сайт, ние имаме правилното решение за Вас. Нашите сървъри подсигуряват това, от което се нуждае Вашата уеб страница за да има сигурно присъствие в глобалното пространство по 24 часа на ден, седем дни в седмицата. Услугите, които предлагаме са извънредно надеждни и винаги поддържани от професионално подготвен и компетентен екип за техническа поддръжка 24 часа на ден.


 

Lidl

Основен спонсор за 2012 г.

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО РИГА – ЛАТВИЯ, ЮНОШИ СТАРША ВЪЗРАСТ 10 ТАНЦА

За Lidl

Lidl е една от най-големите вериги магазини за хранителни стоки в Европа. Повече от 150 000 служители в над 9 000 магазина в повече от 20 страни в Европа се грижат ежедневно за това до клиентите ни да достигат пресни продукти с най-високо качество на най-добра цена.

Lidl следва принципи, които са гаранция за успех всеки ден и навсякъде – практичност, ясни структури в управлението, колегиалност и справедливост в работата.

Lidl залага на опростените структури и се концентрира върху важните неща.

Зад нашия успех стои подбраният ни асортимент. Разчитаме както на собствени продукти, така и на утвърдени търговски марки. Разбира се, при нас винаги ще намерите пресни плодове и зеленчуци с най-високо качество, прясно изпечени хлебни изделия в непознато за България разнообразие.

Тази концепция ни е осигурила успешно и бързо развитие през годините, което доказват магазините Lidl в Австрия, Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Ирландия, Испания, Италия, Люксембург, Малта, Полша, Португалия, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Хърватска, Холандия, Чехия, Швейцария, Швеция и България.