Импулс печели медали в Каварна и Стара Загора

Импулс печели медали в Каварна и Стара Загора

Kavarna_IMG_8461_n_800_B

Двойката на КСТ “Импулс” Антон Христов -Антоанета Танева спечели два сребърни медала на открития турнир по спортни танци в Стара Загора. Състезанието се проведе на 2 юни и донесе на Христов – Танева сребърни отличия в стандартните и латино танците в категория 18 В+В. Сребърни медали в 15С завоюваха Веселин Донев – Петя Лазова. Останалите класирания за “Импулс” на турнира в Стара Загора са пето място в 11Е за Костадин Йотов – Деница Радева и девета позиция в 13D за Николай Кавръков – Виктория Манева.
На 9 юни танцьорите се състезаваха на морския бряг в Каварна, където под патронажа на кмета Цонко Цонев се проведе XVI открит турнир за купата на Ротари клуб – Каварна и кръг за Купа България.
Два златни медала за “Импулс” от Купа България донесоха и Александър Георгиев – Венцислава Бормалийска при юноши старша възраст.
В открития турнир в категория 18 В+В на върха и в стандарта, и в латино танците се класираха две двойки на “Импулс”: златни медали за Георги Ганев – Христина Иванова и бронзови за Антон Христов – Антоанета Танева. Тези две двойки записаха успешни стартове и за Купа България. При аматьорите Ганев – Иванова спечелиха второ място в стандарта и пето в латина, а при младежите старша възраст Христов – Танева взеха двете сребърни отличия.

Източник:: Вестник Темпо

 

Leave a Reply